Ciasto biszkoptowe bezglutenowe 200g
Opis
Ciasto biszkoptowe bezglutenowe 200g
Celiko to polska firma zajmująca się produkcją certyfikowanych produktów bezglutenowych. Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku może służyć do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek. Produkowany z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu). Produkty Celiko oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02%) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
Składniki:
Skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
Informacje dodatkowe
Opinie o produkcie (1)
Zaloguj się i napisz swoją opinię o tym produkcie. Każdą opublikowaną opinię nagradzamy 35 punktami w naszym programie lojalnościowym!





Agnieszka B...
,Biszkopt wychodzi idealny